Woonwensdialoog Friesland

Doe mee en maak kans op een GRATIS iPad!

Doe mee

Woonwensdialoog Friesland

Wat zijn jouw wensen of ideeën in Friesland als het gaat om wonen? Meer ruimte? Minder verkeer? Een heel ander soort woning? Meer duurzaamheid of juist meer wooncomfort?

Heb je een mening over wonen in Friesland en ben je benieuwd hoe andere mensen jouw mening waarderen? Doe dan mee met de Woonwensdialoog Friesland. In twee ronden geven deelnemers hun mening en visie en beoordelen ze anoniem elkaars meningen.

Het doel? Nieuwe ideeën en inzichten voor de woningmarkt en de woonomgeving van Friesland. Deze Dialoog start vanaf 13 maart.

  • De Dialoog is afgerond. Volg ons voor de resultaten 100% 100%

Wat vinden deelnemers tot nu toe…?

Als je meedoet met de Woonwensdialoog Friesland dan ontvang je na de 2e ronde automatisch de top 5 van best beoordeelde meningen. Je ziet dan meteen of jouw mening in de top 5 zit. Gedurende de Dialoog zullen we regelmatig een tussenstand geven.

Hieronder tref je enkele resultaten van twee van de 12 antwoorden.

Wat is een WoonwensDialoog?

woonwensdialoog

De tussenstand in Friesland..

Hoe werkt het?

Woonwensdialoog Friesland

Ook meedoen?

Heb je een mening of suggestie over wonen in Friesland en woon je in deze provincie? Doe dan mee met de Woonwensdialoog Friesland

In twee ronden vragen we je mening over een aantal zaken. In ronde 1 kun je jouw mening geven over een aantal onderwerpen. In ronde 2 vragen we je om de mening van andere deelnemers te waarderen. Als je meedoet in ronde 1 word je automatisch uitgenodigd voor ronde 2.

Ontdek of jouw mening wordt gedeeld door andere deelnemers of laat je inspireren door de mening van anderen. Je krijgt automatisch bericht in de mail of jouw mening in de top-5 staat. De belangrijkste resultaten vind je terug op de website of via de initiatiefnemers. 

De resultaten uit ronde 2 worden gedeeld met de deelnemers. Voor inzage in de integrale resultaten kunt je contact zoeken met de initiatiefnemers. De resultaten uit deze Woonwensdialoog worden gebruikt ter duiding, verdieping en aanvulling op bestaand woningmarktbeleid in deze regio

Deelname is anoniem en verplicht je tot niets. Na de Online Dialoog wordt jouw e-mail adres automatisch gewist.

Jouw privacy is belangrijk, wij gaan hier zorgvuldig mee om (lees meer in onze privacyverklaring).

De initiatiefnemers Woonwensdialoog Friesland: