Extra Services

Extra Services

Naast onze toolbox bieden we een aantal extra services die de professionaliteit van jouw organisatie  nog verder kunnen vergroten.

Businesscase eigen onderzoeksafdeling

Woonwensonderzoek kan ingezet worden als service of onderbouwing van het beleid of een rapportage. Wil je een woonwens onderzoek als commerciële dienst inzetten dan helpen we je graag met het maken van een nieuwe businesscase, unieke rapportages en koppeling met jouw processen en eigen beschikbare data.

Opmaak Service

Een nieuwe of aangepaste lay-out voor jouw rapportages of factsheets? Op basis van jouw huisstijl maken we jouw unieke format voor het presenteren en de PR van jouw onderzoeksresultaten.  We doen dat online waardoor we samen in dezelfde bestanden kunnen werken. 

E-mail marketing & proceskoppeling

De Woonwensdialoog leent zich goed voor lange termijn onderzoek bij een heel brede groep woonconsumenten. Om binding te houden met deze grote groep latente prospects kunnen we e-mail marketing voor je inrichten. Hierdoor ontstaat een effectieve funnel naar je eigen database of verkoopproces. Met onze vaste ketenpartners kunnen we je zelfs helpen met koppelen van het onderzoeksproces aan jouw verkoopprocessen.

Social Media Boost Onderzoek

Voor jouw onderzoek is een eigen database nodig. We helpen je graag je bestaande database uit te breiden of indien nodig geheel (online) op te bouwen. We hebben eigen methodieken op het gebied van social media om jouw onderzoek te promoten. We leggen jouw marketing specialisten graag uit hoe dit te doen of voeren het zelf voor je uit.

Verbinding ketenpartners vastgoedmarkt

Samen meer weten betekent ook dat kennis delen sneller tot de juiste inzichten kan leiden. De Woonwens Dialoog kent de wereld van verschillende ketenpartners zoals makelaars, ontwikkelaars, bouwbedrijven en overheden en kan desgewenst zorgen voor onderlinge verbinding. Uiteraard rekening houdend met privacy van de consument (AVG) en de individuele belangen.

Meer informatie aanvragen? Vul hieronder je contactgegevens in.