Woonwensdialoog Optimaal

Woonwensdialoog Optimaal

Met de Woonwensdialoog Optimaal heb je alle tools in handen van een professionele onderzoeksafdeling. Naast alle tools uit Basis en Plus kun je ook werken met onze uitgebreide dialoog software.

Deze software maakt het mogelijk om voor een langere periode een online dialoog aan te gaan met woonconsumenten.

In twee ronden stel je gesloten en open vragen aan deelnemers met de unieke mogelijkheid voor een kwalitatieve toelichting. In de tweede ronde krijgen de deelnemers anoniem de mogelijkheid om de toelichtingen van andere deelnemers te beoordelen. Vervolgens is er een mogelijkheid voor deelnemers om hun mening na de tweede ronde aan te passen.

Een anonieme dialoog dus tussen woonconsumenten met de volgende voordelen:

  • Grotere betrokkenheid
  • Hogere respons
  • Kwalitatieve en kwantitatieve respons gekoppeld
  • Langere relatie woonconsument meer gewogen resultaat.

We werken net als bij Basis en Plus met jouw eigen databases. De Woonwensdialoog Optimaal leent zich ook uitstekend om woonconsumenten te binden die pas over een langere periode in de markt zijn. Samen met jou of met andere ketenpartners helpen we desgewenst een specifieke database op te bouwen.

In jouw eigen dashboard heb je niet alleen realtime inzicht in de kwantitatieve resultaten maar ook in de kwalitatieve opmerkingen. Ook kun je zien hoeveel deelnemers in de 2e ronde van de dialoog hun mening hebben aangepast en kunnen we crossings maken op kenmerken binnen de doelgroep.

De resultaten uit het dashboard kunnen we eenvoudig exporteren voor bijvoorbeeld objectieve woonwens analyses, ontwikkelplannen en andere doeleinden. Ook de dialoog is goed in te zetten voor klant- of bewoners tevredenheidsmetingen.

Bij de Woonwensdialoog Optimaal richten we alle drie de onderzoeksmethoden voor je in. Uiteraard in jouw huisstijl en bepalen we samen welke onderzoeken het best waar en wanneer in te zetten zijn. 

Liever een eenmalige enquete in plaats van een abonnement? Wij leveren naast onze abonnementen ook maatwerk.

dialoog optimaal
dialoog optimaal
dialoog optimaal
dialoog optimaal
dialoog optimaal

Informatie aanvragen Woonwensdialoog Optimaal