Actuele Dialogen

Online Dialoog Verduurzaming

Deze maand starten we met een online dialoog die in het teken staat van het verduurzamen van bestaande woningen.

In deze dialoog vragen we huiseigenaren wat zij tegenkomen en waar zij behoefte aan hebben bij het verduurzamen van woning.

Ook wordt gevraagd wat er nodig is om de verduurzaming van bestaande woningen te versnellen en welke marktpartijen daar een bijdrage aan kunnen leveren.

Meedoen kan via www.indexwoning.nl of via deze link. Wil je meedoen met deze woonwensdialoog en vaker meedoen met onze dialogen. Meld je dan hiernaast aan voor ons woonwenspanel.

  • looptijd van deze dialoog. Doe nu mee! 10% 10%
woonwensdialoog roermond

Woonwenspanel

Recent afgeronde Dialogen

WoonwensDialoog Alkmaar 2023

Deze dialoog is inmiddels afgerond. Net als de vorige kregen de deelnemers de mogelijkheid om hun mening te geven en die van andere deelnemers anoniem te beoordelen.

Ook deze keer kwamen actuele woonissues uit Alkmaar en regio weer aan de orde.

Consumenten en relaties van onze partners  worden hier weer voor uitgenodigd. Woon je in de regio Alkmaar, wil je meepraten en heb je de uitnodiging gemist? Meld je dan aan bij ons of bij Leygraaf Makelaars. Kijk ook op www.woonwensdialoog.nl/alkmaar

Woonwensdialoog Friesland 2022

De eerste Woonwensdialoog Friesland is afgerond. Kijk snel op www.woonwensdialoogfriesland.nl voor meer informatie.

Het komende jaar (omstreeks maart 2023) zullen we huidige en toekomstige bewoners van  Friesland opnieuw vragen naar hun woonwensen. Deelnemers geven niet alleen hun eigen mening maar beoordelen ook anoniem elkaars mening.

De deelnemers worden uitgenodigd via een van onze partners of via social media .

Ben je nu of straks woonachtig in Friesland dan kun je je ook hier aanmelden. Je ontvangt dan automatisch een uitnodiging voor de eerste ronde. Je kunt je ook aanmelden via: Sierd Moll Makelaars, Mijn Makelaar Heerenveen  of Dijkstra Makelaars

woonwensdialoog groningen

Woonwensdialoog INNOVATIE  
AFGEROND november 2021

Eind vorig jaar zijn we op initiatief van onze partners gestart met een WoonwensDialoog over innovatie op de woningmarkt. 

Graag wilden we met STARTERS en DOORSTOMERS op de woningmarkt kijken welke ondersteuning zij kunnen gebruiken om toe te treden op deze overspannen woningmarkt.  

De deelnemers werden uitgenodigd via verschillende van onze partners. Starter of eerste doorstromers op de woningmarkt dan kregen van onze partners een persoonlijke uitnodiging voor deelname. Men ontving een 12-tal vragen over verschillende initiatieven.  In de tweede ronde beoordeelde man automatisch elkaars antwoorden uit de eerste ronde.  De resultaten gaven een goed en betrouwbaar beeld over doelgroepen en verschillende behoeften. 

Woonwensdialoog Alkmaar

Woonwensdialoog Alkmaar
AFGEROND juli 2021

Eind april zijn we gestart met de eerste WoonwensDialoog Alkmaar. Meer dan 20.000 relaties hebben via onze partner Leygraaf Makelaars een uitnodiging gekregen om deel te nemen aan deze WoonwensDialoog.

Met alle deelnemers uit deze eerste WoonwensDialoog hebben we gedeeld welke meningen het beste zijn gewaardeerd en of hun mening in de top 5 gekomen is. Een greep uit de resultaten vindt je hieronder. Wil je meer weten over het gehele onderzoek of de resultaten van deze Woonwensdialoog neem dan contact op met ons of met Leygraaf Makelaars

De volgende WoonwensDialoog Alkmaar staat gepland voor eind dit jaar. Consumenten en relaties van onze partners  worden hier weer voor uitgenodigd. Heb je geen uitnodiging ontvangen maar wil je wel meepraten laat het ons weten.

Woon je in de regio Alkmaar, wil je meepraten en heb je de uitnodiging gemist meld je dan aan bij ons of bij Leygraaf Makelaars. Kijk ook op www.woonwensdialoog.nl/alkmaar