Actuele Dialogen

Actuele Dialogen

Woonwensdialoog Alkmaar

Woonwensdialoog Alkmaar

Vanaf 23 april zijn we gestart met de WoonwensDialoog Alkmaar. Meer dan 20.000 relaties hebben via onze partner Leygraaf Makelaars een uitnodiging gekregen om deel te nemen aan deze WoonwensDialoog. Deelnemen aan de eerste ronde kan tot uiterlijk vrijdag 30 april.

Alle deelnemers uit de eerste ronde krijgen automatisch een uitnodiging voor de tweede ronde. In deze tweede ronde beoordelen zij anoniem elkaars meningen, suggesties en ideeën. Het systeem heeft hiervoor een willekeurige selectie gemaakt. Voor het beoordelen hebben de deelnemers een kleine week de tijd.

Aan het eind van de Dialoog zien de deelnemers automatisch of hun mening in de top-5 is geëindigd is.

Woon je in de regio Alkmaar, wil je meepraten en heb je de uitnodiging gemist meld je dan aan bij ons of bij Leygraaf Makelaars. Kijk ook op www.woonwensdialoog.nl/alkmaar

Woonwensdialoog Alkmaar

6 + 6 =

woonwensdialoog roermond

Woonwensdialoog Roermond

Begin mei starten we  op initiatief van onze partner met de WoonwensDialoog voor de plaats Roermond. Alle relaties van onze partner ontvangen een uitnodiging om mee te praten over hun woonwensen in de regio Roermond. Deelnemen aan de eerste ronde kan tot halverwege mei. 

Ook hier krijgen alle deelnemers uit de eerste ronde automatisch een uitnodiging voor ronde twee. In die ronde beoordelen zij van elkaar de antwoorden op specifieke uitdagingen die spelen in de regio Roermond. Voor deze beoordelingsronde heeft men een tot twee weken. Tijdens deze ronde kan men de eigen mening nog herzien. 

Aan het eind van deze WoonwensDialoog ontvang met automatisch de beoordelingsresultaten. 

Woon u in de regio Roermond en wilt u graag meepraten meldt u dan aan en ontdek of uw mening in de top-5 komt. 

Woonwensdialoog Roermond

4 + 11 =

woonwensdialoog groningen

Woonwensdialoog Groningen

De komende maanden starten we op initiatief van onze partner met een woonwensdialoog voor de plaats Groningen. 

Graag willen we met woonconsumenten uit Groningen de woonwensdialoog aan gaan over hoe zij willen nu en in de toekomst willen wonen en wat zij daarbij wel of niet belangrijk belangrijk vinden.

De deelnemers worden uitgenodigd via een van onze partners. Ben je woonachtig in Groningen dan kun je je ook hier aanmelden. Je ontvangt dan automatisch een uitnodiging voor de eerste ronde. 

Woonwensdialoog Groningen

9 + 3 =

woonwensdialoog nijmegen

Woonwensdialoog Nijmegen

De komende maanden starten we samen met twee van onze partners een woonwensdialoog in Nijmegen en omgeving.

Graag willen we met woonconsumenten uit de regio Nijmegen een woonwensdialoog starten die een bijdrage kan leveren aan nieuw beleid op het gebied van wonen in Nijmegen en omgeving. Dit is een eerste dialoog in een serie dialogen en onderzoeken.

De deelnemers worden uitgenodigd via een van onze partners. Ben je woonachtig in Nijmegen dan kun je je ook hier aanmelden. Je ontvangt dan automatisch een uitnodiging voor de eerste ronde. 

Woonwensdialoog Nijmegen

4 + 11 =