Actuele Dialogen

Actuele Dialogen

woonwensdialoog groningen

Woonwensdialoog INNOVATIE op de woningmarkt

Deze maand starten we op initiatief van onze partner met een WoonwensDialoog over innovatie op de woningmarkt. 

Graag willen we met STARTERS en DOORSTOMERS op de woningmarkt kijken welke ondersteuning zij kunnen gebruiken om toe te treden op deze overspannen woningmarkt.  

De deelnemers worden uitgenodigd via een van onze partners. Ben je een starter of eerste doorstromer op de woningmarkt dan krijg van onze partner een uitnodiging of kun je je hier aanmelden. Je ontvangt dan automatisch een uitnodiging voor de eerste ronde. 

Woonwensdialoog INNOVATIE op de woningmarkt

Woonwensdialoog Alkmaar

Woonwensdialoog Alkmaar

Eind april zijn we gestart met de eerste WoonwensDialoog Alkmaar. Meer dan 20.000 relaties hebben via onze partner Leygraaf Makelaars een uitnodiging gekregen om deel te nemen aan deze WoonwensDialoog.

Met alle deelnemers uit deze eerste WoonwensDialoog hebben we gedeeld welke meningen het beste zijn gewaardeerd en of hun mening in de top 5 gekomen is. Een greep uit de resultaten vindt je hieronder. Wil je meer weten over het gehele onderzoek of de resultaten van deze Woonwensdialoog neem dan contact op met ons of met Leygraaf Makelaars

De volgende WoonwensDialoog Alkmaar staat gepland voor eind dit jaar. Consumenten en relaties van onze partners  worden hier weer voor uitgenodigd. Heb je geen uitnodiging ontvangen maar wil je wel meepraten laat het ons weten.

Woon je in de regio Alkmaar, wil je meepraten en heb je de uitnodiging gemist meld je dan aan bij ons of bij Leygraaf Makelaars. Kijk ook op www.woonwensdialoog.nl/alkmaar

Woonwensdialoog Alkmaar

woonwensdialoog roermond

Woonwensdialoog Roermond

(vanwege noodsituatie Limburg UITGESTELD)

In overleg met onze partner Jack Frenken Makelaars hebben we de reeds gestarte WoonwensDialoog in juli vanwege de noodsituatie in Limburg opgeschort naar het vierde kwartaal.

Alle relaties van onze partner die reeds een uitnodiging hebben ontvangen in later dit jaar een nieuwe uitnodiging om mee te praten over hun woonwensen in de regio Roermond.  

Alle deelnemers uit de eerste ronde automatisch een uitnodiging voor ronde twee. In deze ronde beoordelen zij (anoniem) van elkaar de antwoorden op specifieke uitdagingen die spelen in de regio Roermond. Voor deze tweede ronde heeft men een week de tijd. Tijdens deze ronde kan men de eigen mening uit de eerste ronde desgewenst nog herzien. 

Woont u in de regio Roermond en wilt u straks ook graag meepraten, meldt u dan aan en ontdek of uw mening in de top-5 eindigt. Kijk voor meer info op: www.woonwensdialoog.nl/roermond 

Meedoen met de woonwensdialoog Roermond

Wil je in de toekomst ook voor andere dialogen worden benaderd?

woonwensdialoog nijmegen

Woonwensdialoog Nijmegen

De komende maanden starten we samen met twee van onze partners een woonwensdialoog in Nijmegen en omgeving.

Graag willen we met woonconsumenten uit de regio Nijmegen een woonwensdialoog starten die een bijdrage kan leveren aan nieuw beleid op het gebied van wonen in Nijmegen en omgeving. Dit is een eerste dialoog in een serie dialogen en onderzoeken.

De deelnemers worden uitgenodigd via een van onze partners. Ben je woonachtig in Nijmegen dan kun je je ook hier aanmelden. Je ontvangt dan automatisch een uitnodiging voor de eerste ronde. 

Woonwensdialoog Nijmegen