De nieuwe woonwensdialoog start na de zomer. Schrijf je nu alvast in!

Jouw mening in de top 5? Doe dan mee met de 2e WoonwensDialoog Alkmaar!

Woonwensdialoog Alkmaar

Wat zijn jouw wensen of ideeën in de regio Alkmaar als het gaat om wonen? Meer ruimte? Minder verkeer? Een heel ander soort woning? Meer duurzaamheid of juist meer wooncomfort?

Heb je een mening over wonen in Alkmaar en ben je benieuwd hoe andere mensen jouw mening waarderen? Doe dan mee met de Woonwensdialoog Alkmaar. In twee ronden geven deelnemers hun mening en visie en beoordelen ze anoniem elkaars meningen.

Het doel? Nieuwe ideeën en inzichten voor de woningmarkt en de woonomgeving van Alkmaar. De volgende WoonwensDialoog vindt plaats in het najaar. 

Jouw mening in de top 5? Doe mee met de woonwensdialoog Alkmaar!

Wat vinden deelnemers tot nu toe…?

Van de 11 vragen uit de WoonwnesDailog van mei/jnu lichten we er 2.  In ronde 1 geef je jouw mening geven met een toelichting. In ronde 2 beoordelen deelnemers anoniem elkaars ideeën en suggesties. Doe mee en je hoort automatisch of jouw mening in de top 5 staat.

Hieronder tref je alvast twee vragen aan die we in de eerste WoonwensDialoog hebben gesteld.

1e WoonwensDialoog Alkmaar. Vraag 2

Welke regio rondom Alkmaar om te wonen spreekt u het meest aan en waarom? U kunt kiezen uit de volgende regio’s.

1e WoonwensDialoog Alkmaar Vraag 5:

In ronde twee beoordelen deelnemers  straks elkaars argumenten of redenen op de vraag of COVID-19 van invloed is hun woonwens.

Woonwensdialoog Regio Alkmaar

Ook meedoen?

Heb je een mening of suggestie over wonen in de regio Alkmaar en woon je in deze regio? Doe dan mee met de Woonwensdialoog Alkmaar.

In twee ronden vragen we je mening over een aantal zaken. In ronde 1 kun je jouw mening geven over een aantal onderwerpen. In ronde 2 vragen we je om de mening van andere deelnemers te waarderen. Als je meedoet in ronde 1 word je automatisch uitgenodigd voor ronde 2.

Ontdek of jouw mening wordt gedeeld door andere deelnemers of laat je inspireren door de mening van anderen. Je krijgt automatisch bericht in de mail of jouw mening in de top-5 staat. De belangrijkste resultaten vind je terug op de website of via de initiatiefnemers. 

De resultaten uit deze Woonwensdialoog worden gebruikt ter duiding, verdieping en aanvulling op bestaand woningmarktbeleid in deze regio. De resultaten uit ronde 2 worden gedeeld met de deelnemers. Voor inzage in de integrale resultaten kunt je contact zoeken met de initiatiefnemers.  

Deelname is anoniem en verplicht je tot niets. Na de Online Dialoog wordt jouw e-mail adres automatisch gewist.

Jouw privacy is belangrijk, wij gaan hier zorgvuldig mee om (lees meer in onze privacyverklaring).

Woonwensdialoog Alkmaar

De initiatiefnemers:

woonwensdialoog