WoonwensDialoog Alkmaar

Schrijf je in !!!

WoonwensDialoog Alkmaar

Wat zijn jouw wensen of ideeën in de regio Alkmaar als het gaat om wonen? Is er voldoende aanbod? Wil je meer ruimte of een heel ander soort woning? Heeft de hogere rente en de hogere energieprijzen invloed op je mogelijkheden? Wil je meer duurzaamheid of juist meer wooncomfort?

Heb je een mening over wonen in Alkmaar en ben je benieuwd hoe andere mensen jouw mening waarderen? Doe dan mee met de WoonwensDialoog Alkmaar. In twee ronden geven deelnemers hun mening en visie en beoordelen ze anoniem elkaars meningen.

Het doel? Nieuwe ideeën en inzichten voor de woningmarkt en de woonomgeving van Alkmaar. Geef je nu op voor de volgende WoonwensDialoog 2023.

Wil je ook meedoen in een panel voor toekomstige dialogen? Vul dan hieronder je naam en e-mail adres in dan zullen wij jou vragen.

Wat vinden deelnemers tot nu toe…?

Van de vragen uit de eerste en tweede WoonwensDialoog lichten we er 2 uit. In ronde 1 konden de deelnemers hun mening geven met een toelichting. In ronde 2 beoordeelden de deelnemers anoniem elkaars ideeën en suggesties.
Automatisch krijgen deelnemers bericht of hun mening in de top 5 staat.

Hieronder tref je twee definitieve uitslagen van twee vragen aan die we in de afgelopen WoonwensDialoog hebben gesteld.

1e WoonwensDialoog Alkmaar Vraag 2:

Welke regio rondom Alkmaar om te wonen spreekt u het meest aan en waarom? U kunt kiezen uit de volgende regio’s.

2e WoonwensDialoog Alkmaar Vraag 9:

In ronde twee beoordeelden deelnemers  elkaars argumenten op de vraag: “Moet de gemeente zich meer bemoeien met de woningmarkt?”

WoonwensDialoog Regio Alkmaar

Ook meedoen?

Heb je een mening of suggestie over wonen in de regio Alkmaar en woon je in deze regio? Doe dan mee met de WoonwensDialoog Alkmaar.

In twee ronden vragen we je mening over een aantal zaken. In ronde 1 kun je jouw mening geven over een aantal onderwerpen. In ronde 2 vragen we je om de mening van andere deelnemers te waarderen. Als je meedoet in ronde 1 word je automatisch uitgenodigd voor ronde 2.

Ontdek of jouw mening wordt gedeeld door andere deelnemers of laat je inspireren door de mening van anderen. Je krijgt automatisch bericht in de mail of jouw mening in de top-5 staat. De belangrijkste resultaten vind je terug op de website of via de initiatiefnemers. 

De resultaten uit deze WoonwensDialoog worden gebruikt ter duiding, verdieping en aanvulling op bestaand woningmarktbeleid in deze regio. De resultaten uit ronde 2 worden gedeeld met de deelnemers. Voor inzage in de integrale resultaten kunt je contact zoeken met de initiatiefnemers.

Deelname is anoniem en verplicht je tot niets. Na de Online Dialoog wordt jouw e-mail adres automatisch gewist.

Jouw privacy is belangrijk, wij gaan hier zorgvuldig mee om (lees meer in onze privacyverklaring).
Woonwensdialoog Alkmaar

De initiatiefnemers:

woonwensdialoog