Jouw mening in de top 5? Doe mee met de WoonwensDialoog STARTERS op de woningmarkt

Woonwensdialoog STARTERS op de woningmarktwoonwensdialoog

De woningmarkt raakt oververhit. Voor veel mensen die een woning willen kopen betekent dat er weinig aanbod is om te kiezen en dat prijzen steeds meer stijgen. Om die reden zoeken we naar oplossingen die marktpartijen en de overheid kunnen bieden.

Momenteel wordt er gewerkt aan verschillende tools om starters en eerste doorstromers te helpen op de huidige woningmarkt. Voor een van deze initiatieven willen we graag horen waar jou behoefte ligt als starter. Het gaat in dit geval om een specifieke aankoopservice zoals die er nu nog niet is. Deze aankoopservice richt met name op starters en is gericht op de (eerste) aankoop van een woning. 

Samen sparren over deze dienst. We stellen je 10 vragen in twee ronden. In de eerste ronde geef jij  mening en in de tweede ronde beoordeel jij de meningen van andere deelnemers en geeft je deze een score. Je kunt op deze manier zien wat andere deelnemers vinden en eventueel zoelf je stand punt nog aanpassen. Aan het eind van de dialoog ontvang je automatisch de resultaten en kun je zien of jouw mening in de top 5 is terecht gekomen. De dialoog start eind augustus. 

Woonwensdialoog STARTERS op de woningmarkt 

Wat vinden deelnemers tot nu toe…?

Van de 10 vragen lichten we er telkens 1 uit. In ronde 1 kun je jouw mening geven. In ronde 2 beoordelen deelnemers de antwoorden.

Komt jouw mening in de top 5 van deze WoonwnensDialoog?

Vraag 1 Ronde 1

Vraag 2 Ronde 2

Woonwensdialoog STARTERS op de woningmarkt

Ook meedoen?

Wil je meepraten of heb je a;s starter een mening over de woningmarkt doe dan mee met de Woonwensdialoog.

In twee ronden vragen we je mening over een aantal zaken. In ronde 1 kun je jouw mening geven over een aantal onderwerpen.

In ronde 2 vragen we je om de mening van andere deelnemers te waarderen. Als je meedoet in ronde 1 word je automatisch uitgenodigd voor ronde 2.

Ontdek of jouw mening wordt gedeeld door andere deelnemers of laat je inspireren door de mening van anderen. 

Je krijgt automatisch bericht in de mail of jouw mening in de top-5 staat. De belangrijkste resultaten vind je terug op de website of via de initiatiefnemers. 

De resultaten worden gebruikt om woonbehoeften en leefbaarheid bespreekbaar te maken en input te leveren voor toekomstig woningmarktbeleid.

Deelname is anoniem en verplicht je tot niets. Na de Online Dialoog wordt jouw e-mail adres automatisch gewist.

Jouw privacy is belangrijk, wij gaan hier zorgvuldig mee om (lees meer in onze privacyverklaring).

Woonwensdialoog Groningen

De initiatiefnemers:

woonwensdialoog
woonwensdialoog Groningen